L-dema i BRITA na festivalu zdravlja "Health Spot"

Dragi članovi BRITA porodice,

Zadovoljstvo nam je da podijelimo sa vama da je L-DEMA doo – distributer za BRITA proizvode za filtraciju vode bila partner i učesnik prvog festivala zdravlja koji je održan u Nikšiću od 24.09.-26.09.2021. pod pokroviteljstvom Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, Health Magazina i opštine Nikšić.
 

U zgradi Tehnopolisa, pred renomiranom publikom iz svijeta zdravlja i medicine, naša firma je imala priliku da se predstavi kroz sjajno komercijalno predavanje o vodi koje je vodila dipl. biolog Anđelka Šćepanović.

Prezentacija je bila koncipirana kao set jako zanimljivih i važnih pitanja o vodi, a pristuni su imali priliku da čuju odgovore koji se vezani za uticaj kvaliteta vode na naš organizam, za sposobnost vode da pamti i mijenja molekularnu strukturu (pa samim tim i učinkovitost na nas)  u odnosu na to kako je tretiramo, da saznaju koliko je star metod filtriranja vode i da se upoznaju sa načinom na koji su drevne Maje filtrirale vodu, da čuju sta rade BRITA filteri i koje su prednosti filtracije aktivnim ugljem kao i da saznaju na kojim je sve svjetskim projektima za očuvanje planete kompanija BRITA angažovana, prvenstveno u borbi za smanjenje plastike za jednokratnu upotrebu.

Uz to, učesnici su dobili poruku L-DEMA doo tima, koju ovim putem dijelimo i sa vama.

Na nikšićkom trgu, atmosfera je bila vesela i dinamična. Građani su na BRITA štandu imali priliku da probaju filtriranu vodu i upoznaju se sa našim  proizvodima.

Prolaznici su se lijepo zabavljali, mi smo uživali,  a najinteresantnija je, svakako, bila nagradna igra, u kojoj su novi korisnici bili srećne ruke i osvojili neke od BRITA proizvoda.

Radujemo se novim događajima o čijim pripremama i organizaciji ćete biti blagovremeno obaviješteni. Do tada dijelimo dio nikšićke atmosfere sa vama i u slikama.


Pratite nas na društvenim mrežama

NEWSLETTER

dobijajte novosti od nas