Kako funkcioniše BRITA MAXTRA+ filter za vodu?


BRITA MAXTRA+ filteri za vodu pružaju jednostavan, ali izuzetno efikasan način da obezbjedite Vama i Vašoj porodici filtriranu vodu odličnog ukusa, prečišćenu od nečistoća koje se nalaze u našoj vodi iz slavine.


Jedinstvena MicroFlow tehnologija omogućava 3 nivoa filtracije.


Prva faza, mikro mrežica koja eliminiše krupne i mikročestice zaprljanja u vodi.

Druga faza, čestice aktivnog uglja koje uklanjaju hlor i supstance koje mogu uticati na miris i ukus vode za piće.

Treća faza, jonoizmjenjivačka smola koja smanjuje kamenac pretvarajući jone kalcijuma u jone natrijuma, dok ujedno veže za sebe i uklanja jone teških metala kao što su olovo, bakar.MAXTRA+ filteri mogu se koristiti u svim gradovim Crne Gore, tj svuda gdje je voda sa slavine odobrena za piće. MAXTRA+ filteri se ne trebaju koristiti za tehničku vodu.

 Osim vode za piće odličnog ukusa, filteri čine da topli napici kao što su kafa i čaj dobiju potpuno drugačiji, bolji ukus i aromu. Preporučujemo da vodu prečišćenu MAXTRA + filterima koristite i pri kuvanju, jer će Vaša hrana će biti ukusnija i zdravija, a Vaše posuđe duže očuvano.

MAXTRA+ filter će značajno doprinijeti Vašem budžetu upoznajući se sa činjenicom da je filtriranje vode nekoliko puta jeftinije rješenje od kupovine flaširane vode. Uz to je ekološko rješenje jer je količina otpada od zamjenskih filtera na mjesečnom nivou neuporedivo manje od otpada plastike za jedokratnu upotrebu.

Razmislite o vodi koju pijete. Birajte  kvalitet. Birajte BRITA optimizovanu vodu.

 

Pratite nas na društvenim mrežama

NEWSLETTER

dobijajte novosti od nas