Filteri za vodu odličnog ukusa dostupni svima
Korpa
U korpi nema artikala.
boce gif

Filteri namjenjeni za profesionalnu opremu u kuhinjama

Filteri namjenjeni za profesionalnu opremu u kuhinjama

Optimizovana voda za vaše potrebe i pouzdano zaštićene mašine

Sa decenijama iskustva u filtriranju vode, BRITA je jedan od lidera na međunarodnom tržištu i kompetentan i pouzdan partner širom svijeta. Od meke do tvrde vode, od krečne do gipsane vode: naš portfolio ima najbolje rješenje za svaku vrstu vode.

Od uzorkovanja vode, do odabira pravog proizvoda, do logistike, instalacije, obuke i recikliranja filtera: tu smo da vas uputimo u prednosti našeg cjelokupnog sistema kako proizvoda, tako i usluga. Naše iskusno i visoko obučeno osoblje će vam rado pomoći prije, tokom i nakon instalacije kako bi osigurali najbolje moguće prednosti za vaše poslovanje.


Kafe barovi

Za savršene tople napitke potrebna je savršena voda. Osim toga, vaše skupe mašine moraju da rade bez kvarova i zastoja u radu i naravno da traju što je duže moguće. Otkrijte prava rješenja za kafiće iz BRITA Professional Filter asortimana.


Pekare

Neželjene supstance u vodi utiču na kvalitet vaših pekarskih proizvoda, a kamenac i druge naslage skraćuju životni vijek vaše opreme. BRITA Professional Filter nudi idealna rešenja po meri koja će vam pomoći da sačuvate vaše konvekcijske peći i servirate savršene pekarske proizvode.


Mašine za pranje posuđa

Blistav sjaj posuđa je standard u ugostiteljskim objektima sa višim ocjenama. BRITA profesionalni filteri nude rješenja koja zadovoljavaju najveće zahtjeve sa kojim se suočavaju vaše mašine za pranje posuđa. Kao rezultat dobijate blistavo posuđe, čaše i pribor za jelo, bez mrlja i tragova kamenca.