Akcija BRITA Fill&Go Vital boce

Pravi je trenutak da postanete dio BRITA porodice!


Pripremili smo sjajnu ponudu koja će Vam omogućiti da promijenite način razmišljanja o vodi, poboljšate svoje zdravlje i učinite svoje navike boljim, čuvajući našu okolinu.

Od 01.06.2021-15.06.2021. Fill&Go Vital bocu sa filterom za vodu možete kupiti po značajno sniženoj cijeni. Odaberite svoju svoju boju jednim klikom na:

 

Boca Fill&Go Vital će se idealno uklopiti u vašu dnevnu rutinu, bilo da trenirate, radite ili uživate na zasluženom odmoru. Jednostavno, nosite filtraciju sa sobom.


Budući da su BRITA boce sa filterom izrađene od izdržljivih materijala bez bisfenola A (BPA free), možete ih koristiti dugi niz godina i na taj način izbjeći upotrebu plastičnih boca. Ovo pomaže da se smanji uticaj plastičnog otpada za jednokratnu upotrebu i značajno doprinese očuvanju životne sredine.

Budite svakodnevno hidrirani gdje god da se nalazite, dok nosite sa sobom svoj efikasni sistem za filtraciju vode.
BRITA Fill&Go Vital koristi MicroDisc filter sačinjen od prirodnog aktivnog uglja koji je napravljen od ljuske kokosa i koji iz vode uklanja hlor, druge supstance zaprljanja koje utiču na ukus i miris vode, kao i mikro čestice. MicroDisc čuva minerale kao što su kalcijum (Ca) i magnezijum (Mg) koji prolaze kroz filter i ostaju u vašoj vodi.

Filter je jednostavno zamijeniti, a pristupačna cijena omogućiće vam značajnu uštedu u odnosu na kupovinu vode na mjesečnom nivou.


 

Pratite nas na društvenim mrežama

NEWSLETTER

dobijajte novosti od nas